ГолосUA
08:49 02/11/2008

Польща не мінятиме Україну на Німеччину

Польща проводитиме підготовку до Євро-2012 з Україною від початку до кінця. Про це заявив віце-президент Федерації футболу Польщи Адам Олькович в інтерв’ю газеті «Команда».

Так він прокоментував заяву новообраного голови польської футбольної федерації Гжегожа Лято про те, що у випадку непідготовленості України до чемпіонату Польща може провести його з Німеччиною.

«Це не дуже вдала фраза Лято, сказана ним зопалу, до того ж спровокована жорстким і не дуже коректним запитанням ведучої. Упевнений, що насправді Лято дотримується іншої точки зору. Він сказав те, що не мав казати», — підкреслив польський чиновник.

Адам Олькович також офіційно заявив, що Польща з Україною «пройде весь шлях від початку до кінця». «Ніяких змін курсу з нашого боку немає і не буде», — сказав він.

Напередодні новий керівник Федерації футболу Польщі Гжегож Лято заявив, що «Польща у будь-якому випадку виконає свої обіцянки, проте якщо Україна цього не зробить, тоді ми можемо провести турнір разом із Німеччиною». Проте пізніше він заперечив свої слова, і заявив, що вони були спровоковані запитанням журналістки.

 

Читайте также по теме