Померлу внаслідок «слідчих дій» у Лозовій доправлено до обласного бюро судово-медичиних експертиз

Тіло 36-річної мешканки Лозової (Харківська обл.) Оксани Бондаренко, яка померла у місцевій лікарні після допиту в райвідділі міліції, доправили до обласного бюро судово-медичиних експертиз.

Про це кореспондентові ГолосUA повідомила мати померлої сьогодні в Лозівській лікарні Катерина Агєєва.

Як зазначила вона у телефонній розімові, після пояснень, що їх давала представникам районної прокуратури, жінка почувається безсилою і не готовою до будь-яких подальших дій.

Нічого не хочу! Бо нічого я не висужу…Вони всі кажуть, що та пяна була. Її повезли в Харків. Прокуратура затіяла перевірку. Сказали, що результати мені повідомлять”, — сказала мати померлої, Катерина Агєєва.

Довідка: Харківське обласне бюро судово-медичних експертиз (скорочено ХОБСМЕ) – медично-експертна установа, яка підпорядковується управлінню охорони здоровя. Її фахівці проводять дослідження на замовлення правоохоронних органів щодо встановлення фактичних причин смерті у випадках раптової чи насильницької смерті, в межах розслідування кримінальних справ щодо заподіяння тілесних ушкоджень тощо.

Нагадаємо, місцева мешканка Оксана Бондаренко була доставлена до Лозівського міськвідділку міліції 24 січня цього року. За словами міліціонерів, після допиту, під час якого жінка начебто повністю визнала свою провину у крадіжці мішка картоплі, вона попросилася до вбиральні і вистрибнула з вікна туалетної кімнати на 3-ому поверсі будівлі райвідділку. Міліція стверджує, що в такий спосіб ніде не працююча жінка, звинувачена у крадіжці, хотіла втекти.

Після операції у Лозівській ЦРЛ стан постраждалої стабілізувати не вдалося. Підключення до апарату штучної вентеляції легенів не дало очикуваного результату. І жінка померла.

Як вже повідомляв ГолосUA, напередодні інциденту з Оксаною Бондаренко, був похований Ласло Коломпаров, який після «слідчих дій» також вистрибнув з вікна Лозівського міськвідділку.

Читайте также по теме