ГолосUA
14:25 17/06/2010

Попов був призначений для контролю за Черновецьким — БЮТ

Олександр Попов був призначений з посади міністра першим заступником голови Київської міської державної адміністрації для контролю за діяльністю мера столиці Леоніда Черновецького.

Про це заявила голова депутатської фракції БЮТ в Київраді Тетяна Меліхова на засіданні Київради, передав кореспондент ГолосUA.

«Це був хід конем — призначення першого заступника голови від Партії регіонів. Думаю, що далі жодне розпорядження Леоніда Михайловича не буде виходити без візи першого заступника голови міськадміністрації, а це свідчить про те, що здійснюється черговий прояв контролю», — сказала вона.

За словами Т. Меліхової, Партія регіонів розуміла, що законним шляхом на виборах вони не зможуть отримати владу в Києві, а, розз’єднавши посади міського голови та голови адміністрації, вони могли образити Л. Черновецького і він пішов би у відставку, ініціювавши вибори. Тому, як наголосила депутат, Партія регіонів подала альтернативний варіант і призначила заступником свою людину.

Також вона зазначила, що зміна структури КМДА, яка була проголосована в Київраді більшістю Черновецького та фракцєю Партії регіонів дала можливість новопризначеному першому заступнику «тотально змінити керівників Києва».

К. Коваленко />  

Читайте также по теме