ГолосUA
13:15 16/06/2010

Попов не розглядає своє призначення, як пониження та не виключає балотування у мери столиці

Міністр житлово-комунального господарства не розглядає призначення себе чиновником столичної мерії, як пониження у кар’єрі.

Про це він заявив журналістам в кулуарах будинку уряду, передав кореспондент ГолосUA.

«Можливо, якщо де-юре подивитися, то воно й так, але вчора в мене було півдня робочих і я вам скажу, що обов’язки і напруга, яка є в місті Києві не менша, а може й більша, ніж в Міністерстві. І там складно, і тут складно… Все залежить від того, як ставишся до роботи, а робота цікава. Є проблеми в Києві і їх треба вирішувати. Уряд та Президент готові допомагати. Я думаю, що це дуже цікаве завдання», — наголосив він.

При цьому О. Попов запевнив, «що легко знайшов спільну мову з київським мером Леонідом Черновецьким». «Я комунікабельна людина, а об’єднуватись нам треба навколо реалізації спільних проектів», — відзначив він.

О. Попов також підкреслив, що ще надто рано говорити про його бажання балотуватися у мери столиці. «Ви ж знаєте, що вибори будуть в Києві до міської ради в 2012 році, тому як можна зараз про це говорити? Як готуватися за два роки? Поживемо — побачимо. Якщо я вам скажу категоричне «ні», то це не відверто, але категорично «так» я теж не можу сказати. Попрацюємо – побачимо», — підсумував він.

А. Береза />  

Читайте также по теме