ГолосUA
09:43 16/08/2010

Попов представив керівників 9 стуктурних підрозділів КМДА

На сьогоднішній нараді з оперативних питань в. о. голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов представив новопризначених начальників дев’яти структурних підрозділів виконавчого органу Київської міської ради.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, начальником Головного управління транспорту та зв’язку призначено Водовозова Євгенія Наумовича. З 2006 року він працював директором департаменту транспорту та зв’язку Харківської міської ради. Олександр Попов відразу доручив новому начальнику підготувати своє бачення розвитку транспортної інфраструктури міста і представити його найближчим часом.

Начальником Головного управління освіти і науки стала Горюнова Віра Зіновіївна. До цього часу вона працювала першим заступником начальника Головного управління світи і науки.

Також, згадно інформації прес-служби, Даниловича Сергія Михайловича призначили на посаду начальника Головного управління капітального будівництва міста Києва. Попередній керівник управління Черній Віктор Данилович обійняв посаду першого заступника начальника Головного управління.

О.Попов також представив начальника Головного управління економіки та інвестицій — Довбаня Ігоря Миколайовича. Управління преси та інформації очолила Збітнєва Оксана Іванівна. Головне управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю очолила Хонда Марина Петрівна.

Начальником Головного управління праці та соціального захисту населення призначена Костюренко Тетяна Миколаївна, яка раніше очолювала Головне управління соціального захисту населення.

Начальником Головного фінансового управління став Репік Володимир Михайлович.

Також Олександр Попов представив нового начальника Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища – головного архітектора міста Києва Целовальника Сергія Анатолійовича та першого заступника начальника Головного управління контролю за благоустроєм міста Києва Рюмшина Сергія Миколайовича.

Олександр Попов побажав успіхів в роботі усім новопризначеним керівникам. «Я переконаний, що кожна особа з новопризначених керівників – досвідчений фахівець. Переконаний, що ці люди виправдають нашу довіру», – сказав Олександр Попов. Він додав, що наразі в КМДА продовжуються конкурси на заміщення вакантних посад і незабаром будуть нові призначення.

 

Читайте также по теме