ГолосUA
13:09 19/06/2010

Попов заявив, що домовився з Черновецьким про розподіл повноважень

Перший заступник голови Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив про домовленість із мером Києва Леонідом Черновецьким щодо поділу повноважень.

Про це він сказав в ефірі передачі "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" на телеканалі "Інтер".

"Ми з Леонідом Михайловичем домовилися про таке: я буду займатися господарською діяльністю, а його як мера обов’язки будуть — це політика", — зазначив Попов.

Він спрогнозував ефективну співпрацю із Черновецьким у випадку виконання домовленості обома сторонами. "Я не претендую на політику й сподіваюся, що він (Черновецький — ред.) не буде претендувати на мої повноваження. Тому я не бачу в цьому проблеми. У всякому разі я йшов з посади міністра, у мене є певні можливості, певні умови… Я вважаю, що ми спрацюємося в цьому напрямі і не будемо один одному заважати", — зазначив Попов.

Крім цього, він спрогнозував зміну кадрів у міськадміністрації. "Я скажу більше: справа в тому, що команда дійсно буде кардинально змінена", — заявив перший заступник голови.

За словами Попова, він має намір вжити твердих заходів для викорінювання корупції в Київміськадміністрації і звільнити тих чиновників, провина яких буде доведена.

Нагадаємо, Л. Черновецький виключав поділ Верховною Радою повноважень голови Київміськадміністрації й мера Києва після призначення ним першим заступником голови міськадміністрації Попова.

15 червня мер Києва Леонід Черновецький призначив Попова, що був тоді міністром з питань житлово-комунального господарства, першим заступником Київміськадміністрації.

17 червня Верховна Рада звільнила його з посади міністра.

За матеріалами: Українські новини />  

Читайте также по теме