ГолосUA
19:13 16/02/2010

Порошенко висловив співчуття у зв’язку із загибеллю людей у залізничній катастрофі в Брюсселі

У зв’язку з аварією двох пасажирських електропотягів, яка сталася вранці 15 лютого 2010 року у м. Халле (Королівство Бельгія), міністр закордонних справ України Петро Порошенко надіслав лист-співчуття заступнику прем’єр-міністра, міністру інституційних реформ — міністру закордонних справ Королівства Бельгія Стевену Ванакере.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України.

“Я був глибоко засмучений, дізнавшись про жахливе зіткнення потягів у Халле вранці 15 лютого 2010 року, яке забрало багато дорогоцінних життів”, — ідеться в листі Петра Порошенка.

Глава Міністерства закордонних справ України висловив співчуття родинам загиблих та побажав якнайшвидшого одужання постраждалим.

Нагадаємо, лобове зіткнення двох поїздів сталося напередодні за 15 кілометрів від Брюсселя. Поїзди, в яких перебувало близько 300 пасажирів, зіштовхнулися у снігопад за поганої видимості. Удар був такої сили, що перші вагони потягів встали дибки, пошкодивши лінії електропередач. Загинуло 18 чоловік. Кількість поранених досягла 125 осіб, з яких 11 перебувають у тяжкому стані.

 

Читайте также по теме