С. Вітковська
17:17 19/11/2010

Посадовці однієї із селищних рад Вінниччини завдали державі збитків в 1,5 мільйонів гривень

 

Співробітники відділу служби по боротьбі з економічною злочинністю Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області викрили посадовців однієї із селищних рад, неправомірні дії яких завдали державі збитків в особливо великих розмірах.

 

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю управління МВС України у Вінницькій області, передав кореспондент ГолосUA.

 

За повідомленням, працівники міліції встановили, що торік працівники даної селищної ради запланували проведення торгів щодо закупівлі сміттєсортувального комплексу з розподільчого збору твердих побутових відходів для потреб селищної громади. Уклали договір куплі-продажу з переможцем торгів, яким виявилося товариство з обмежувальною відповідальністю. Згодом перерахували йому бюджетні кошти в сумі 1,5 млн. грн. і за документами придбаний сміттєсортувальний комплекс передали на баланс комунального підприємства. Однак, в ході перевірки було встановлено, що фактично сміттєсортувальний комплекс до селищної ради не надходив. А документи виявилися підробними.

 

Нині прокуратурою району порушено кримінальну справу за службове підроблення, йдеться в повідомленні.

 

Читайте также по теме