ГолосUA
12:50 23/02/2010

Поведінка Тимошенко загрожує безпеці України — М. Погребинський

Виборювання Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко своєї перемоги в президентських виборах є небезпечним для країни.

Про це заявив директор Центру політичних досліджень та конфліктології Михайло Погребинський сьогодні на прес-конференції, передав коресподент ГолосUA.

«Я засмучений надзвичайно вчорашнім виступом Юлії Тимошенко і вважаю, що має бути якась межа у виборюванні своєї перемоги. Мені видається, що ця межа вчора вже була перейдена остаточно, і вважаю це небезпечним навіть не для долі Юлії Тимошенко, а й взагалі для перспективи виходу України з важкої кризи», — сказав він.

За словами політолога, ситуація, коли «людина №2 в країні каже про те, що вона не визнає людину №1 в країні, може призвести до того, що більше 11 млн. людей теж не визнають Президента». «За таких обставин звертатися до МВФ по гроші немає сенсу — вони не дадуть. А країна зараз на межі катастрофи. Тому захист особистого стилю буття Юлії Тимошенко можу дуже дорого коштувати Україні», — зазначив він, зауваживши, що Ю. Тимошенко «повинна внести якусь іншу ідеологію та визнати Януковича».

Як повідомляв ГолосUA, 22 лютого Прем’єр-міністр України Ю. Тимошенко у своєму телезверненні до українського народу заявила, що вона не визнає Януковича-Президента.

А. Береза

 

Читайте также по теме