ГолосUA
12:08 20/07/2010

Повєткін через хворобу не приїхав на офіційну прес-конференцію з Кличком

За 8 тижнів до бою за титул чемпіона світу з Володимиром Кличком Олександр Повєткін не з’явився на офіційну прес-конференцію у франкфуртській Коммерц-Арені.

«2 тижні ми намагалися змусити його приїхати. Він міг би і продемонструвати, що готовий до бою», — заявив Володимир Кличко.

Ще жорсткіше висловився менеджер Кличка Бернд Бенте: «О 23:50 у неділю ми отримали факсом відмову. Справа нібито в запаленні носових пазух. Тренуватися він може, а літати ні. Може, це якась турбо-інфекція, може, кондиціонери в США дуже сильні — в усякому разі, хлопцю треба жити обережніше. 2 роки тому він зачепився за корч, на цей раз у нього запалення».

Чемпіон і його менеджер вимагають від IBF санкцій щодо претендента, оскільки прес-конференції та інші важливі для ЗМІ виступи є частиною контракту. «IBF може знизити Повєткіна в рейтингу. Тоді він не зможе боксувати 11 вересня у Франкфурті», — припустив Бенте. Менеджер вважає, що замінити Повєткіна зміг би Семюел Пітер.

Володимиру ж, за його словами, все одно, з ким боксувати: «Буде прекрасне шоу і я обіцяю нокаут». Як відомо, Володимир Кличко переміг Семюела Пітера в 2005 році по очка.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO Володимир Кличко повинен провести захист свого титулу в поєдинку проти росіянина Олександра Повєткіна 11 вересня. Місце зустрічі суперників — «Commerzbank-Arena» у Франкфурті, що вміщає 54 тисячі глядачів.

За матеріалами: AllBoxing.

 

Читайте также по теме