ГолосUA
11:16 01/02/2011

Поживанов перебуває за кордоном — Генпрокуратура

Екс-голова Держкомрезерву Михайло Поживанов перебуває за кордоном.

Про це виданню “Сегодня” повідомив голова прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко.

Журналісти газети зв'язалися з одним з синів екс-чиновника, Олександром, який закінчує магістратуру КІМВ. “Тато вам передзвонить”, — пообіцяв він. На запитання, чи в Україні М. Поживанов, його син відповів: “Не знаю, він сам вам скаже”. Але екс-голова Держкомрезерву так і не зв'язався з редакцією видання.

Одна з найближчих сусідів по дому, Ольга Михайлівна, сказала, що давно не бачила М. Поживанова: “Він за кордоном, при чому десь з вересня”.

Після відставки уряду Юлії Тимошенко, пише видання, М. Поживанов присвятив себе арт-проектам, у яких виступав меценатом. За його підтримки була відкрита художня галерея в центрі Києва.

У той же час, як повідомляє “Українська правда” М. Поживанов заявив, що йому не надсилали жодної повістки з правоохоронних органів. “Я поки не чув жодних звинувачень, і до сьогоднішнього дня мені не надсилали жодної повістки і жодного офіційного виклику на допит ні як свідкові, ні як обвинуваченому”, — сказав він.

У свою чергу колишня прес-секретар М. Поживанова Світлана Бабич розповіла, що останній раз бачила його влітку минулого року: “Півроку тому Михайло Олександрович виїхав на лікування за кордон, більше я нічого про нього не чула”.

Нагадаємо, М. Поживанова оголосили у розшук напередодні. Крім нього правоохоронці шукають і екс-голову Держказначейства Тетяну Слюз.

Читайте также по теме