ГолосUA
16:45 04/02/2010

Позиція Тігіпка залишається незмінною

Сергій Тігіпко заявив, що його позиція, озвучена одразу ж після першого туру голосування 17 січня, залишається чіткою і незмінною.

Про це він повідомив, коментуючи заяву Юлії Тимошенко про те, що він відмовився її публічно підтримати через страх втратити електорат на місцевих виборах, які відбудуться наприкінці травня, повідомила прес-служба С. Тігіпка.

«Я надто поважаю своїх виборців, аби закликати їх голосувати в другому турі за того чи іншого кандидата. І Янукович, і Тимошенко мали достатньо часу та можливостей для того, щоб показати народу свої здібності керувати країною. І я готовий прийняти будь-який вибір українців, співпрацювати з будь-яким всенародно обраним президентом – але тільки в тому випадку, якщо буде створено парламентську більшість, яка гарантуватиме реалізацію комплексу реформ, спрямованих на виведення країни з кризи і забезпечення динамічного економічного розвитку України», — сказав Сергій Тігіпко.

Коментуючи заяву Юлії Тимошенко про те, що у вони мають одного опонента, а вірніше, ворог, політик підкреслив: «Ворогом нікого не вважаю – ні Тимошенко, ні Януковича. Таке політичне протистояння явно не сприяє об’єднанню країни».

 

Читайте также по теме