ГолосUA
14:12 16/04/2010

ПР не буде вирішувати питання соціальних стандартів — Симоненко (Додано звук)

Фракція Парітї регіонів не буде вирішувати питання підвищення соціальних стандартів.

Про це лідер фракції Комуністичної партії України Петро Симоненко сказав в інтерв’ю кореспонденту ГоллосUA, коментуючи те, що 14 квітня ПР не підтримала власний законопроект щодо підняття соціальних виплат малозабезпеченим сім’ям.

“Соціальні стандарти сьогодні не можуть бути вибірковими, бо вони повинні стосуватися всіх верств і прошарків нашого населення, а тим паче, коли мова йде про найзнедоленіші верстви суспільства”, — наголосив він.

За словами лідера КПУ, те, що відбувається сьогодні, є підтвердженням того, що “капітал, який приходить до влади, ніколи не буде вирішувати проблеми простого народу”. “Натомість він, як завжди, займатиметься політичним спекулянтством під час виборів і невиконанням обіцянок після них”, — підкреслив політик.

П. Симоненко зауважив, що відмова “регіоналів” голосувати за власний законопроект є свідченням того, що “ПР не збиралась вирішувати питання соціальних стандартів”. “І не буде в подальшому вирішувати їх, але нам сьогодні треба говорити також, що соціальні стандарти підвищуються не за рахунок населення, а за рахунок справедливого перерозподілу національних багатств, які створює наш народ. У нас є надра, багатство яких повинно бути розподілене як між суспільством, що живе сьогодні, так і між наступними поколіннями. Саме в цій частині Партія регіонів і не дає чіткої відповіді”, — резюмував він. />  

Звук

О. Каретнікова

 

Читайте также по теме