ГолосUA
17:20 02/07/2010

ПР ще не визначилась з кандидатурою на посаду Семиноженка

Партія регіонів ще не визначила, хто стане віце-прем`єр-міністром замість Володимира Семиноженка.

Про це сказав депутат від ПР Михайло Чечетов кореспонденту ГолосUA.

Зокрема, коментуючи заяви від опозиції, про те, що замість Володимира Семиноженка буде призначено міністра освіти Дмитра Табачника, депутат зауважив, що про конкретних осіб зараз не йдеться.

“Ми ще не визначились з кандидатурою, це питання зараз розглядається. Я вкотре повторю, що ця посада не подарунок від Президента, бо вимагає відповідальності. А якщо відповідного результату не буде то наступного, хто посяде цей пост також звільнять” — сказав він.

Водночас, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи не виникнуть непорозуміння у Блоку Литвина та ПР через звільнення Віктора Бойка, який йшов за квотою перших, Михайло Чечетов відповів, що це жодним чином не перешкодить коаліції.

“Ви знаєте в чому помилка попередньої влади? В тому, що вони хотіли, аби на піраміді влади були два, три крісла… а так не буває. У них не було здатності домовлятись, шукати вихід із складних ситуацій, навіть, якщо стоїть питання звільнення “своїх”. У нас все навпаки — ми знаємо, як ефективно працювати, знаємо, як шукати компроміс. Я кажу про Володимира Литвина, Петра Симоненка та всіх, хто в коаліції і не бажають аби партійна приналежність була вагомішою, ніж професіоналізм” — підсумував він.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме