ГолосUA
10:33 11/05/2010

ПР: Співпраця з Росією допоможе відновити роботу українських підприємств

Співпраця з Росією допоможе відновити українські підприємства, які не працюють понад 5 років.

Про це сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов журналістам у кулуарах парламенту, передав кореспондент ГолосUA.

“Ніякого скандалу з приводу підписання угод з Росією у парламенті не буде. Ми спеціально пішли на те, аби завтра, 12 травня, голова комісії, який веде переговори з Російською Федерацією, та перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв виступили в парламенті і відповіли на всі питання, які виникнуть стосовно підписання угод з Російською Федерацією”, — сказав він.

Єфремов наголосив, що всі пункти майбутньої угоди проходять спеціальне обговорення в комісії і спрямовані виключно на розвиток України. “Як приклад наведу Луганський тепловозобудівний завод, який не працює вже понад 5 років, в той час як він би міг приносити державі понад 1 млрд. доларів на рік і надавати людям робочі місця. Те саме стосується й інших підприємств, які за попередньої влади не тільки не розвивалися, але й стояли мертво”, — пояснив він.

Політик наголосив, що ПР наполягає на тому, щоб відновити підприємництво в Україні та розширити можливості держави: “Немає нічого страшного, що ми це зробимо у співпраці з Росією, а ті люди, які сьогодні стоять на мітингу і не бажають розвитку економіці держави, — це злочинці свого народу”.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме