ГолосUA
16:55 30/09/2010

ПР стала №1 у виборчих списках у 13 районах Львівщини

Першість у поданні документів для реєстрації у Львівській області дісталася представникам Партії регіонів.

Про це кореспондентові Голос UA повідомили у львівському представництві громадянської мережі ОПОРА.

Попередньо ПР фігуруватиме під №1 у виборчих бюлетенях у 13 з 20 районів Львівщини (Старосамбірський, Самбірський, Жовківський, Радехівський, Пустомитівський, Перемишлянський, Мостиський, Миколаївський, Жидачівський, Кам’янко-Бузький, Городоцький, Дрогобицький райони).

У двох районах області першими документи подали місцеві організації Народного руху України (Золочівський, Бродівський райони), ще в двох —  Нашої України (Соколівський, Яворівський район). А партійні організації Української народної партії та «Батьківщини» стали першими в Сокальському й Буському районах відповідно.

Спірним залишається питання про черговість партій у виборчому бюлетені в Турківському районі. За словами члена районної виборчої комісії, лише на засіданні комісії можна буде вирішити, хто з партій – «Батьківщина» чи «Партія регіонів» – посяде першу позицію у бюлетені.

Подекуди норма закону змусила представників політичних партій ночувати під дверима виборчих комісій, аби встигнути подати документи першими. Зокрема, такий випадок спостерігався у Самборі, де члени «Партії регіонів» чатували ще з ночі.

Л.Мицай />  

Читайте также по теме