ГолосUA
17:08 07/09/2009

Правозахисники припускають зацікавленість депутатів у розповсюдженні порнографії

Посилення боротьби із порнографією в Україні приносить її виробникам додаткові прибутки.

Про це сьогодні журналістам заявив правозахисник, голова Міжнародної ліги захисту прав громадян України Едуард Багіров, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, ринок порнографія дуже великий, а кількість річного обороту коштів тільки в Україні складає сотні мільйонів. Від впровадження більш жорстких заходів контролю за порнографією збільшується її собівартість, проте ринок не зменшується.

«Через більш жорсткі норми закону збільшується вартість на одиницю продукції, і збільшується обертання фінансів. А хто отримує прибутки? — той хто цим займається», — наголосив Багіров.

Він підкреслив, що відтак постає питання: хто є ініціатором встановлення жорстких заходів контролю за порнографією? «Можливо, це і законотворці, адже подібні заходи тільки надають додаткові прибутки власникам. Якщо вчора одиниця продукту наприклад коштувала 100 гривень, то сьогодні 500. Проте ринок не зменшується», — сказав він.

Багіров відзначив, що він не має нічого проти порнографії, проте категорично відкидає можливість існування дитячої порнографії.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме