ГолосUA
10:36 20/10/2008

Представники ПР, Блоку Литвина, НУ, та Арсеній Яценюк не з’явилися на зустріч з Тимошенко

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, представники Партії Регіонів, Блоку Литвина,  «Нашої України» сьогодні не з"явилися на зустріч з Юлією Тимошенко, — передає кореспондент Голос. UA.

На запрошення Прем’єра прибули лідер КПУ Петро Симоненко, а також депутати, представникик  фракції НУ-НС Тарас Стецьків, Микола Катеринчук, Володимир Стретович та Борис Тарасюк.

Юлія Тимошенко зазначила, що направляла запрошення усім лідерам політичних сил, в тому числі особисто Арсенію Яценюку, і висловила «жаль, що вони проігнорували цю зустріч».

Глава уряду підкреслила, що готова надати посади міністрів усім представникам фракцій ВР, якщо буде створено єдину парламентську коаліцію.

При цьому вона наголосила, що метою представництва всіх фракцій у Кабінеті Міністрів має стати об’єднання країни заради подолання політичної та фінансової криз.

«Я, як керівник уряду і керівник політичної сили готова до створення коаліції з будь-яких фракцій.  Ми готові від кожної фракції запросити в уряд найкращих фахівців», — сказала вона.

Як зауважила прем’єр, «сьогодні за відсутності стабільної фінансової системи, Україна перебуває в умовах надзвичайних ризиків світової економічної кризи».

«Замість ведення політичної боротьби за президентське крісло ми повинні скасувати вибори і приймати важливі для країни закони», — сказала вона.

 

Читайте также по теме