ГолосUA
08:00 17/06/2009

Представники столичної поліклініки сьогодні пікетують КМДА

Близько двохсот людей зібрались перед будівлею Київської міської державної адміністрації з вимогами припинити рейдерські атаки на фізіотерапевтичну поліклініку Шевченківського району. Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

Як пояснив один з організаторів акції — перший заступник київської міської організації «Єдиний Центр» Анатолій Шебіко, 6-го червня ц.р. представники КМДА і Шевченківської райдержадміністрації намагались незаконним методом вивезти майно та обладнання поліклініки, не надавши на те жодних належних документів.

Як зазначив А.Шебіко, під час спроб вивезти майно поліклініки, з боку КМДА була присутня начальник Головного управління охорони здоров’я міської адміністрації Людмила Качурова. За попередньою інформацією, будівлю поліклініки, що знаходиться в історичному місці у Києві навпроти пам’ятки Золоті Ворота, планують продати під ресторан.

«Якщо наші вимоги не будуть почуті, подальші кроки будуть адекватні — ми будемо продовжувати акції можливо і в іншій формі», — наголосив А.Шебіко.

Під час проведення наступної акції планують зібрати близько 2000 мітингувальників. Зараз на Хрещатику присутні представники ЄЦ, лікарі та пацієнти поліклініки.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме