Прем’єр-міністр України перегляне деякі норми Податкового кодексу, — Єфремов

 

 

Прем'єр-міністр України Микола Азаров перегляне ті норми нового Податкового кодексу, змінити які вимагають підприємці України.

Про це сказав голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

За словами депутата, він вчора зустрічався з представниками малого та середнього бізнесу. “Після зустрічі з підприємцями у мене відбулася бесіда з Миколою Азаровим, який сказав, що сьогодні ще раз перегляне законодавчу базу, яка дозволяє прийняти вимоги підприємців. А пізніше ми ще раз повернемося до цього питання у сесійній залі”,- сказав О. Єфремов.

Окрім того, за словами політика, 17 листопада відбудеться засідання парламентського комітету з питань податкової митної політики, на якому розглянуть відповідні документи, підготовлені з урахуванням вимог підприємців. “Я думаю, що в процесі сьогоднішнього дня будуть зроблені додаткові напрацювання, завтра ми продовжимо розгляд Податкового кодексу і до кінця дня завтра він буде ухвалений”, — додав О. Єфремов.

Нагадаємо, 16 листопада під будівлею парламенту зібралося близько 30 тисяч представників малого та середнього бізнесу на знак своєї непідтримки проекту Податкового кодексу. Мітингувальники обіцяють знову прийти під стіни парламенту завтра, 18 листопада, коли народні депутати продовжать розгляд проекту Податкового кодексу. 

Читайте также по теме