ГолосUA
10:05 13/09/2010

Претенденти на “Луганськтепловоз” знайдуться — експерт (ГОЛОС)

Якщо “Луганськтепловоз” продаватимуть ще раз, претенденти на нього мають знайтися, як це було під час попередніх приватизаційних конкурсів.

Таку думку висловив віце-президент Центру дослідження корпоративних відносин В’ячеслав Бутко у коментарі кореспонденту ГолосUA.

(ГОЛОС)

“Чому би й ні? Чому не буде претендентів (на те, аби купити “Луганськтепловоз” — ред.)? У числі претендентів був і “Сіменс”, і польський “Кольчик”. Були й структури, пов’язані із “Приватбанком”, — сказав він.

Водночас експерт зауважив, що й Брянський машинобудівний завод, у випадку, якщо йому не дозволять забрати підприємство зараз, може прийняти участь у наступному конкурсі з продажу “Луганськтепловозу”.

“Вони (“Брянський машзавод” — ред.) мають чіткий стабільний інтерес до цього підприємства. Звичайно, я думаю, що його вдасться продати”, — наголосив В’ячеслав Бутко.

Як відомо, за угодою купівлі-продажу “Луганськтепловозу” від 29 червня 2010 року підприємство продане російській компанії “Брянський машинобудівний завод”. Гроші за приватизацію підприємства мали надійти до 31 серпня поточного року, але й досі Україна їх не отримала.

І. Носальська

 

Читайте также по теме