ГолосUA
17:17 04/06/2009

Президент доручив Кабміну збільшити видатки для армії на 8,87 млрд грн.

Президент України Віктор Ющенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 27 березня 2009 р. "Про стан та невідкладні заходи з фінансування потреб Збройних Сил України у 2009 році в обсягах, необхідних для забезпечення оборони держави". Про це сказано в указі глави держави № 399 від 4 червня 2009 р.

Згідно з документом, Кабінету міністрів при підготовці законопроекту про внесення змін до закону про держбюджет на 2009 р. необхідно передбачити збільшення видатків із загального фонду державного бюджету для Міністерства оборони України на суму 8 млрд 871,5 млн грн. При цьому необхідно передбачити зменшення доходів і видатків Міністерства оборони України за спеціальним фондом державного бюджету України від реалізації об’єктів нерухомого майна Збройних Сил України разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані, або майновими правами на них на суму 3 млрд 304,0 млн грн.

Також доручено зарахувати понадпланові надходження від реалізації надлишкового озброєння, військової та спеціальної техніки, іншого рухомого майна ЗСУ у сумі 298 млн грн до спеціального фонду державного бюджету; збільшити видатки загального фонду державного бюджету для Головного управління розвідки Міністерства оборони України на суму 121,7 млн грн.

 

Читайте также по теме