ГолосUA
10:45 27/05/2010

Президент хоче створити систему, яка залучатиме інвестиції цілодобово

Президент України Віктор Янукович хоче створити систему, при якій залучення інвестицій в Україну відбувалося б цілодобово. 

 

Про це він сказав під час виступу на засіданні Ради регіонів у Львові, передає кореспондент ГолосUA

 

За  його словами, завдання влади полягає в тому, щоби створити таку систему, яка давала б можливість залучати інвестиції «цілодобово, щомісячно, цілорічно».

Він також наголосив, що зробить усе щоби програма реформ, яка буде незабаром презентована громадськості, сприяла розвитку інвестиційного клімату.

 

«Розпочалося реальне зростання ВВП, і це перша надія на відродження України. Ми маємо зростання 4,8% і зростання у промисловості на 12%, це є добрим сигналом для інвесторів», — зауважив В.Янукович.

 

В.Янукович підкреслив, що інвестиційні процеси уповільнилися, а курс гривні є стабільним. Водночас, він дав доручення голові НБУ разом з керівництвом банків розробити механізм, щоб кредити для держави стали дешевшими вже найближчим часом.

 

При цьому В.Янукович зізнався, що виступає не з тим текстом, який він готував для себе попередньо. «Я не став читати те, що написав собі уночі і навіть у літаку, бо тут сидять люди, які і так все розуміють», — сказав Президент.

 

Л. Мицай

 

Читайте также по теме
ГолосUA
13:03 08/05/2024

Кабинет министров разрешил «Экспортно-кредитному агентству Украины» страховать инвестиции украинских компаний в создание...