ГолосUA
15:45 25/12/2010

Президент підготував “виклик” новому керівництву Податкової — політолог

 

Президент Віктор Янукович підготував завдання, які стануть “викликом” для нового керівництва Державної податкової служби.

 

Таку думку висловив директор Інституту Горшеніна Володимир Фесенко у коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

“Це виклик буде для нового керівництва податкової, наскільки швидко вони, з одного боку, будуть реалізовувати нові інституційні вимоги, пов'язані з Податковим кодексом, а з іншого боку — у них буде завдання, у Президента і прем'єра, збирати податки, наповнювати Бюджет”, — зазначив він і додав: “Як вони одночасно будуть вирішувати ту чи іншу проблему, а ще доведеться реформувати саму Податкову адміністрацію… Три завдання дуже непрості, які певною мірою суперечать одне одному”.

 

На запитання, чи впорається із цим завданням В. Захарченко, політолог зазначив: “Абсолютно новий керівник і зараз казати, чи буде він здатний чи ні — це займатися спекуляцією. У мене немає відповіді. Це Ви політиків запитуйте, я Вам спрогнозую: донецькі скажуть “впорається”, а противники цієї влади скажуть “ні, не впорається”. Я іншу відповідь Вам дам: якщо він не впорається з цим завданням, у нього буде така ж доля, як у Папаіки (екс-голова ДПА — ред.)”.

 

Нагадаємо, що сьогодні своїм указом Президент України Віктор Янукович звільнив Олександра Папаіку з посади голови Державної податкової адміністрації України. Іншим указом він призначив Віталія

face="Times New Roman, serif">
size="4">
color="#000000">
face="Times New Roman, serif">
size="4">Захарченка головою Державної податкової служби.
face="Times New Roman, serif">
size="4">

Читайте также по теме