ГолосUA
13:46 12/01/2010

Президент повинен націоналізувати підприємства та заборонити продаж землі — громадські організації

У разі перемоги на президентських виборах кандидат від лівих сил повинен повернути державі контроль над важливими підприємствами та заборонити продаж землі.

Таку думку голова Всеукраїнської громадської організації “ЗУБР” (За Україну, Білорусь та Росію!) Олена Мазур висловила сьогодні на прес-конференції у Києві, передав кореспондент ГолосUA.

За її словами, ставлення Петра Симоненка до цих ключових питань стало однією з причин з якої “ЗУБР” вирішив підтримати кандидата у Президенти від лівих сил.

“Націоналізація стратегічно важливих для державних підприємств, на яких сьогодні наживаються олігархи, є тим важливим питанням у якому ми згодні з КПУ. Ці об’єкти повинні бути повернуті державі”, — наголосила О. Мазур.

Також вона заявила, що П.Симоненко у якості Президента повинен заборонити купівлю-продаж землі. “КПУ повинна бути жорсткішою у питаннях щодо продажу землі. Закон про продаж землі повинен взагалі бути відмінений, можливість продавати землю повинна бути просто виключена. Я з цього приводу завжди навожу у приклад Китай, де заборонено навіть говорити про купівлю-продаж землі та, навіть, її оренди”, — відзначила громадський діяч.

Нагадаємо, що сьогодні ВГО “Слов’янський комітет України” разом з ВГО “ЗУБР” (За Україну, Білорусь та Росію) та ВГО “Російська община” публічно оголосили підтримку кандидату на посаду Президента України Петру Симоненку.

А. Береза

 

Читайте также по теме