ГолосUA
18:02 15/12/2008

Президент пояснює свій низький рейтинг Голодомором та НАТО

Низький рейтинг Президента України пов’язаний з тим, що він відстоює зближення з НАТО, а також нагадує про Голодомор українського народу в 1932-33 роках.

Про це заявив в інтерв’ю Бі-Бі-Сі заявив Президент України Віктор Ющенко, повідомила «ЛІГАБізнесІнформ».  

«У цій країні, окрім Президента, цю тему ніхто не піднімає. І якщо ви хочете думати про рейтинг, краще про це не говорити. Але якщо ви хочете думати про покоління ваших дітей, і якщо ви порядний політик, у вас немає іншого способу. Лише вставати щодня і говорити нації — ми маємо бути самодостатніми, ми повинні знаходитися під покривом тих моделей безпеки, які говорять про вічну Україну», — відзначив глава української держави.

Нагадаємо, раніше глава Секретаріату Президента Віктор Балога, коментуючи низькі рейтинги Президента сказав: «зіставлення рейтингів — справа невдячна. Це змінні величини. Вони залежать від величезної кількості чинників тимчасової, часто миттєвої дії… На авторитеті Президента як державного діяча №1 далеко не кращим чином позначаються «заслуги» інших, незадоволеність і апатія людей. Президент, який на ділі піклується про державу і його народу, завжди натикається на ризик бути таким, що не до кінця зрозумів».

 

Читайте также по теме
ГолосUA
13:18 01/10/2024

Йенс Столтенберг официально передал полномочия генерального секретаря Североатлантического альянса бывшему премьер-министру Нидерландов...