ГолосUA
10:26 31/10/2010

Президент втрутився в виборчий процес в Сєвєродонецьку?

 

size="4">Луганський обласний відділ КВУ звернувся до Адміністрації Президента з питанням – чи дійсно Віктор Янукович протиправно втручався в виборчий процес щодо відновлення реєстрації кандидата Володимира Грицишина, який балотується на посаду мера Сєверодонецька.

 

size="4">Про це повідомили в прес-службі Луганського відділення Комітету виборців України, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">Це звернення пов’язано з тим, що місцевому телеканалі ТРК СТВ неодноразово демонструвався ролик, в якому В. Грицишин, діючий мер міста, дякує Віктору Януковичу за допомогу в скасуванні рішення Сєвєродонецької ТВК, яким його знімали з виборів шляхом відміни реєстрації. Зняттю з перегонів передували два попередження В. Грицишину про незаконну агітацію.

 

size="4">За словами експертів ЛОВ КВУ, які наводить прес-служба, всі три рішення ТВК були законні, і у В. Грицишина не було жодниз шансів скасувати їх в суді.

 

size="4">Але після звернення кандидата на ту саму посаду від ПР Валентина Казакова про відновлення реєстрації В. Грицишина, останнього все-таки відновили у правах відповідним рішенням ТВК. При цьому сам В. Грицишин публічно і неодноразово виступав із заявами, в тому числі, і на ТБ, про те, що його відновленню сприяв особисто Президент.

 

size="4">За думкою експертів ЛОВ КВУ, рішення ТВК незаконне, тому треба встановити, яку роль зіграв в цьому Президент України.

 

size="4">О. Соколова

Читайте также по теме