ГолосUA
10:40 08/05/2010

Президенти Росії, України та Білорусі відкрили пам’ятний знак містам воїнської слави у Москві

Президент Росії Дмитро Медведєв, Президент Україна Віктор Янукович та їх білоруський колега Олександр Лукашенко відкрили пам’ятний знак містам воїнської слави у Олександрівському саду у Москві.

Про це повідомив кореспондент ГолосUA.

У церемонії відкриття також взяли участь ветерани трьох країн. У своїй промові російський глава держави Дмитро Медведєв подякував ветеранам за їх подвиг та пообіцяв, що влада не пропустить фальсифікації історії, яку «деякі політики заради задоволення своїх політичних амбіцій» намагаються створити.

У своїй промові Президент України Віктор Янукович також звернувся до ветеранів. «Той мир, який ви принесли на нашу землю, йому немає ціни, — сказав він — у ці дні ми згадуємо всіх учасників війни, усіх, хто приніс перемогу. Звичайно, ми маємо зробити все, щоб ви щодня відчували підтримку та увагу»

Президенти та ветерани поклали квіти до пам’ятних знаків міст-героїв, міст воїнської слави та Могили Невідомого солдата.

На вечір запланована участь Дмитра Медведєва, Олександра Лукашенка та Віктора Януковича у неформальному саміті глав держав СНД.

Д. Кляхин />  

Читайте также по теме