ГолосUA
10:14 19/09/2008

Президенту дали на підпис не ті закони

 Президент України Віктор Ющенко повернув на повторний розгляд до парламенту низку законів, ухвалених Верховною Радою 2-8 вересня, оскільки вважає, що вони не є тими законами, які Президентом поверталися до парламенту для повторного розгляду.

Про це повідомила заступник голови Секретаріату Президента-Представник Президента у Конституційному Суді та в Центральній виборчій комісії Марина Ставнійчук президентській прес-службі.

Рішення  глави держави стосується законів «Про організацію і порядок діяльності Верховної Ради України», «Про дисциплінарний статут Державної служби спецзв`язку та захисту України», «Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України». Вони були ухвалені 2-8 вересня, і згідно з Конституції подані йому на підпис.

Марина Ставнійчук висловила сподівання, що Верховна Рада при розгляді повернутих Президентом законів з умотивованими пропозиціями буде діяти у конституційний спосіб і без політичних пристрастей.

Читайте также по теме