ГолосUA
13:43 16/02/2010

Прихильники Януковича розбили наметове містечко біля ВАСУ

Поблизу Вищого адміністративного суду України стоїть близько 40 наметів із прихильниками Віктора Януковича.

Окрім невеликих блакитних палаток прямо навпроти будівлі ВАСУ розташована військова палатка із пічкою, передав кореспондент ГолосUA.

Автобуси, на яких зранку привезли прихильників Віктора Януковича також стоять неподалік, близько 300 людей одягнені у сині целофанові плащі блакитного кольору чекають привезення судового позову.

Напередодні приїзду Юлії Тимошенко вони поки що не робили спроб заблокувати вхід до приміщення, але скупчуються біля нього. Кілька кремезних чоловіків із синіми пов’язками, на яких написано «Янукович — наш Президент» на правій руці, стоять безпосередньо біля входу, контакту із журналістами вони уникають.

Кілька наметів розташовані також біля будівлі Київського адміністративного апеляційного суду, який знаходиться поруч. На місці перебувають багато журналістів.

Очікується, що Юлія Тимошенко прибуде до ВАСУ близько 16:00, з тим щоби подати позов до Вищого адміністративного суду щодо незаконності протоколу Центральної виборчої комісії про встановлення офіційних результатів виборів. 13 депутатів від БЮТ вже знаходяться біля ВАСУ.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме