Прийняття Податкового кодексу залежить від волі урядової команди у парламенті — депутат

 

Прийняття Верховною Радою України Податкового кодексу залежить від волі урядової команди у парламенті.

Таку думку ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA висловив голова підкомітету з питань відслідковування впливу законопроектів на показники бюджету Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, народний депутат від БЮТ-Батьківщини Володимир Бондаренко.

За словами депутата, з кожним скликанням Верховної Ради, рівень реальної законодавчої дискусії падає. «Політичні домінанти виникають при розгляді абсолютно господарських законів і ці домінанти переборюють усе. Тому ухвалення Податкового кодексу залежить від того, як підніме руку Чечетов (Михайло, перший заступник голови фракції Партії регіонів — ред.). Все залежить від команди, яку отримає більшість, сформована Кабінетом міністрів», — зазначив він.

«Законопроект може бути як прийнятий, так і відкинутий. Але ніби то завдання стоїть ухвалити його», — додав В. Бондаренко.

Нагадаємо, напередодні у Верховній Раді розглядали поправки до проекту Податкового кодексу, запропонованого Кабінетом міністрів України. Під будівлею парламенту зібралася тисячна акція протесту проти прийняття законопроекту: туди прийшли підприємці та пересічні українці, котрі стверджували, що акція є добровільною та не має організаторів.

Читайте также по теме