ГолосUA
07:40 18/02/2010

Прикордонника, який розстріляв на Волині працівників АЗС, можуть посадити довічно

Луцького прикордонника Віталія Лисюка, що розстріляв з автомата двох операторів АЗС поблизу селища Любешів у Волинській області, можуть засудити до довічного ув’язнення.

Про це повідомив військовий прокурор Луцького гарнізону Валерій Платонов.

«Ми встановили, що автомат був службовим. Також стало відомо, що в машині Лисюка знаходилася бейсбольна біта, але він скористався саме автоматом. На допитах заарештований стверджує, що вистрілив з необережності — все це ми перевіряємо. Думаю, розслідування кримінальної справи буде завершено за два місяці. Суд може ухвалити йому вирок аж до довічного ув’язнення», — повідомив він.

Оператор, що вижив, Іван Невірець, якому куля зачепила голову, досі проходить лікування.

«Батько в лікарні, але одужує», — сказав його син Руслан. Жителі Любешова обурені тим, що, з чуток, правоохоронці трактують подію як стрілянину і вбивство з необережності.

«Зацікавлені особи винним роблять мало не автомат, який нібито сам випадково вистрелив, коли приятель Лисюка намагався забрати зброю з рук прикордонника», — відзначив селищний голова Петро Хомич.

Нагадаємо, у Волинській області в смт. Любешів 7 лютого начальник відділу прикордонної служби «Дольськ» Віталій Лисюк розстріляв з автоматичної вогнепальної зброї двох операторів АЗС.

За матерiалами: «Сегодня».

 

Читайте также по теме