ГолосUA
07:23 24/09/2010

Приміщення підпільних казино пропонують конфісковувати через суд

Держкомпідприємництво ініціює внесення змін до законодавства, які дадуть право державі за рішенням суду конфісковувати приміщення, де влаштовуватимуть незаконні азартні ігри.

Про це повідомила прес-служба Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва.

Примусове вилучення приміщень у власність держави проводитимуть незалежно від того, організовуватиме в них азартні ігри власник чи орендатор, адже комітет наполягає на введенні консолідованої відповідальності організаторів азартних ігор, власників приміщення та гравців, які задіяні у нелегальному гральному бізнесі.

«Конфіскація приміщень має відбуватиметься винятково за рішенням суду. Але власники нерухомості, незалежно від того, чи проводять вони особисто азартні ігри, чи здають для цього приміщення в оренду повинні нести солідарну відповідальність за це», – наголосив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

За його словами, такі радикальні заходи потрібні через те, що тіньовий гральний бізнес часто прикривається працівники силових структур і якщо кардинально не змінити цю ситуацію, припинити підпільні азартні ігри буде неможливо.  

  />  

Читайте также по теме