ГолосUA
14:10 22/08/2010

Проблеми використання лісів Карпат розглядатимуть на місці

26 серпня на базі Львівського обласного управління лісового і мисливського господарства відбудеться розширена виїзна колегія Держкомлігоспу України під головуванням голови Комітету Миколи Шершуна. />  

Про це повідомили у прес-службі Держкомлісгоспу.

У колегії візьмуть участь представники Кабінету Міністрів України, голови Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької ОДА, представники Мінприроди, Держкомзему, Держводгоспу, НАНУ, начальники обласних управлінь лісового і мисливського господарства та представники громадських екологічних організацій.

На колегії йтиметься про рекреаційне використання лісів Карпат – розвиток туризму, про впровадження екологобезпечних технологій заготівлі деревини, технології будівництва високогірних лісових доріг господарського і протипожежного призначення та вирішення проблеми всихаючих похідних ялинників (смерічників).

Учасники колегії відвідають Національний природний парк "Сколівські Бескиди" і Зелем’янківське лісництво Сколівського лісгоспу, ознайомляться з екологічно безпечними технологіями заготівлі деревини, з австрійським досвідом будівництва лісових доріг, а також лісогосподарськими заходами, які спрямовані на вирішення проблеми всихаючих похідних ялинників.

 

Читайте также по теме