ГолосUA
10:45 02/03/2010

Продан вдруге стала головою Ради підприємців України

Рада підприємців України (РПУ) вдруге обрала головою Оксану Продан.

Таке рішення було прийнято одноголосно на сьогоднішньому засіданні, передав кореспондент ГолосUA.

За словами самої О.Продан, для неї є “велика честь та радість вдруге очолити РПУ”.

“Але для мене головне сьогодні те, що ми усією Радою публічно затвердили її новий склад і сьогодні подамо його на уряд. Це вперше відбулось публічно, відкрито, а не закритими дверима, як це відбувалось раніше. Взагалі, РПУ сьогодні ефективна і структуровона як ніколи раніше. Я дуже пишаюсь, тим що маю до цього відношення”,- пояснила вона.

При цьому О.Продан запевнила, що заради інтересів підприємств готова працювати з будь-яким Кабміном.

“Для того, аби захистити, більше того, створити якісь нормальні умови для введення бізнесу, я готова працювати з будь-ким. Інше питання, я не знаю яким буде новий Кабмін, я не можу сказати, що той глава уряду, який прийде захоче працювати зі мною”, — відзначила вона.

За її словами, більшість рішень, які протягом цього року вдалось прийняти через Кабмін РПУ були підтримані завдяки особистій позиції Ю.Тимошенко.

“Вона є прем’єром який чує, до речі, присутність голови РПУ на засіданнях уряду не передбачено, але мене запрошують на уряд завжди. Навіть, на закриті засідання. Якщо наступний прем’єр буде таким же, то я з ним співпрацюватиму. Якщо ні — то краще відійти від Кабміну і працювати окремо”, — наголосила вона.

А.Береза

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...