ГолосUA
14:47 15/06/2010

Продаж «Луганськтепловозу» є законним — Чечетов

Конкурс з продажу "Луганськтепловозу" пройшов успішно і законно.

Таку думку висловив колишній голова Фонду держмайна України, член Партії регіонів Михайло Чечетов у коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Продаж цього занадто важливого і непростого підприємства відбувся згідно з діючим законодавством. Часова процедура була дотримана. Все було зроблено згідно нормативної бази для того, щоб конкурс пройшов прозоро і публічно. І всі могли спостерігати по телевізору за цим", — сказав він.

М. Чечетов вважає, що ціна — це другорядна річ у цьому питанні. "Коли приватизують стратегічні об’єкти, питання ціни другорядне. Бо в першу чергу мова йде про інвестора, який має забезпечити стратегічну перспективу розвитку підприємства", — зазначив він.

Нардеп вважає, що нові інвестори компанії справляться із цим завданням. "Це має бути за рахунок покращення менеджменту, вкладання коштів в модернізацію. Думаю, що інвестори готові до цього… "Брянський машинобудівний завод" – це структура, яка здатна забезпечити ринки збуту, щоб завод працював", — додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 15 червня, відбувся конкурс з продажу "Луганськтепловозу". Він завершився перемогою російської компанії "Брянський машинобудівний завод". Переможець запропонував за підприємство 410 мільйонів гривень.

О. Черненко

 

Читайте также по теме