ГолосUA
13:56 29/12/2008

Прокуратура не знає, де буде святкувати Новий Рік суддя Зварич

Генеральна прокуратура України вважає розшук голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича “гіпотетичним питанням”.

Про це сьогодні на прес-конференції, як передає кореспондент ГолосUA, повідомив заступник Генерального прокурора України Микола Голомша.

За його словами, 18 грудня особисто Генеральний прокурор України підтримав подання про дачу згоди на арешт судді Ігора Зварича. Верховна Рада погодила це із Генеральною прокуратурою, і зараз ця справа перебуває у впровадженні слідчого Головного управління з розслідування особливо важливих справ. Є постанова Печерського суду щодо затримання Зварича та доставлення його до суду.

“Питання його розшуку доволі гіпотетичне — ним займаються служби МВС та СБУ, і я вважаю, рано чи пізно ми знайдемо його місцезнаходження і притягнемо до кримінальної відповідальності”, — зазначив Голомша.

Як повідомляв ГолосUA, у кабінеті судді Ігора Зварича була знайдена сума, за деякими даними, у розмірі 2-х мільйонів доларів США. Гроші, за словами судді, йому “засіяли по-українській традиції”.

 

Читайте также по теме