ГолосUA
16:10 18/05/2010

Прокуратура призначила депутатові Донію медекспертизу

Народному депутатові Олесю Донію призначена судово-медична експертиза для визначення ступеня тяжкості пошкоджень, які він одержав в результаті інциденту під час пленарного засідання парламенту 27 квітня.

Про це у вівторок повідомив прокурор Києва Юрій Ударцов. /> «Донію призначена СМЕ, щоб визначити ступінь тяжкості пошкоджень, і лише після того ми визначатимемося, визнаватимемо його потерпілим чи ні», — сказав він.

При цьому прокурор також додав, що судово-медична експертиза також призначена іншим народним депутатам від різних політичних сил, які звернулися з відповідною заявою до прокуратури.

За словами Ю. Ударцова, у даній кримінальній справі працює 5 слідчих. «Допити йдуть щодня», — сказав він.

Нагадаємо, 27 квітня Верховна Рада ратифікувала угоду про подовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на українській території. Голосування проходило в атмосфері крайньої напруженості в сесійній залі. Відразу після відкриття пленарного засідання у бік президії полетіли яйця. Спікерові парламенту Володимиру Литвину довелося ховатися від них під парасольками. Пізніше в залі спрацювали декілька димових шашок, а між депутатами від коаліції і опозиції виникали бійки.

У прес-службі «Народної самооборони» з посиланням на депутата Тараса Стецьківа повідомила, що О. Доній отримав струс мозку під час сутичок в сесійній залі.

Сьогодні прем’єр-міністр опозиційного уряду, депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Сергій Соболєв заявив, що Доній вже 21 день знаходиться в лікарні і його стан не поліпшується. За словами Соболєва, депутата планують перевести на інтенсивне лікування.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна
 

Читайте также по теме