ГолосUA
15:29 27/10/2008

Прокурора Подільського району звільнять за пиятику його помічника

Звільнити з посади прокурора Подільського району Києва запропонувала Генеральному прокурору Медведьку колегія ГПУ. Причина — неналежне виконання службових обов’язків і відсутність вимогливості та контролю за роботою підлеглих. />  За інформацією прес-служби Генпрокуратури, приводом для комплексної перевірки прокуратури Подільського району м. Києва колегією Генеральної прокуратури України став інцидент, що стався 9 жовтня 2008 року з помічником прокурора цього району Ярославом Стручком. Помічник прокурора був затриманий правоохоронцями у нетверезому стані та доставлений до райвідділу міліції. Про це було повідомлено на одному з центральних каналів, і генпрокурор не міг не зреагувати.  
Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, під час перевірки було виявлено суттєві недоліки у організації роботи з переважної більшості напрямків діяльності вказаної прокуратури. Тому колегія дійшла висновку, що прокурор Подільського району м. Києва за неналежне виконання службових обов’язків, відсутність вимогливості та контролю за роботою підлеглих заслуговує на звільнення із займаної посади.
Водночас, помічник прокурора Стручок за негідну поведінку та скоєння ганебного вчинку, оприлюдненого у засобах масової інформації, також має бути звільнений з органів прокуратури. Відповідне рішення про це буде прийняте після його одужання.

 

Читайте также по теме