ГолосUA
11:42 19/11/2010

Процес роботи над Податковим кодексом досі триває — Кінах

 

Хоча Податковий кодекс в цілому ухвалений, його системне доопрацювання в парламенті та експертне вивчення в Адміністрації Президента України продовжується.

 

Таку думку висловив президент Українського союзу промисловців і підприємців, народний депутат Анатолій Кінах, повідомили ГолосUA в прес-службі політика.

 

За словами А. Кінаха, досі ще є можливість доробити закон і уточнити його окремі норми задля виваженого, взаємоприйнятного як для держави, так і бізнесу рішення, врахувати висновки експертного середовища та промислово-підприємницької спільноти. З огляду на ледве не найгіршу в світі податкову систему, несприятливий інвестиційний клімат, податкова реформа надзвичайно необхідна. Але це має бути не механічне зібрання різних нормативних актів, а якісний, збалансований закон”, — сказав він.

 

А. Кінах переконаний, що з одного боку, Податковий кодекс повинен збільшити надходження до бюджету, вдосконалити адміністрування податків, розширити податкову базу, з іншого – створити стимули для ділової активності, модернізації економіки, зберегти можливість самозайнятості населення.

Читайте также по теме