ГолосUA
10:36 24/12/2009

Протягом останньої доби військові розчистили від снігу 20 кілометрів вулиць Білгород-Дністровська

Протягом минулої доби – 23 грудня – військовослужбовці Збройних Сил України розчистили від снігу 20 кілометрів вулиць у Білгород-Дністровському та вулиці Гайдара і генерала Петрова в Одесі.

Як повідомила прес-служба Міністерства оборони України, до ліквідації наслідків стихійного лиха було залучено 1040 військовослужбовців.

Так, в Одесі військові забезпечили безперебійне електропостачання дитячого санаторію “Ластівка”, розчистили пішохідні доріжки по вулиці Гайдара та вивезли 80 кубометрів снігу з вулиці генерала Петрова. А воїни-інженери очистили від снігу 20 кілометрів вулиць у Білгород-Дністровському.

Як повідомили Управлінню прес-служби Міністерства оборони України в оперативній групі Об’єднаного оперативного командування ЗС України, за час участі у ліквідації наслідків стихійного лиха у південних, південно-східних та центральних областях держави військовослужбовці розчистили від снігу майже 900 кілометрів автошляхів, 82 кілометри вулиць у населених пунктах, завантажили та вивезли понад 7 тисяч кубічних метрів снігу, перевезли майже 500 осіб, розмістили для обігріву 196 осіб, евакуювали зі снігових заметів понад 866 одиниць цивільного автотранспорту та відновили майже 3 кілометри ліній електромереж.

 

Читайте также по теме