ГолосUA
19:48 10/02/2010

Проїзд автошляхами Запорізької області ускладнений

Станом на вечір 10 лютого проїзд автошляхами Запорізької області ускладнений.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

Загалом на території України у Кіровоградській, Харківській, Сумській, Чернігівській, Луганській та Полтавській областях – невеликий сніг, в АР Крим та Дніпропетровській області – місцями туман, у Донецькій області – сніг та дощ. Температура повітря коливається від -13 до +9ºС. У західних областях -13 +4ºС, у північних областях 0 -6ºС, у центральних областях -2 +3ºС, у південних областях -2+6ºС, у східних областях -10 +2ºС, в АР Крим 0 +9ºС.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів, температура повітря -4 +5ºС. В АР Крим – без опадів. Температура повітря +1 +5 ºС. На автодорозі М-05 Київ – Одеса без опадів. Температура повітря -4 +2ºС. Проїзд забезпечений.

Покриття на автодорогах державного значення у Кіровоградській, Полтавській та Луганській областях – місцями засніжене, у Чернігівській області – снігова каша. Проїзд забезпечений.

Стан покриття автодоріг місцевого значення у більшості областей – засніжений, у Донецькій області – місцями снігові перемети, у Волинській та Миколаївській областях – місцями сніговий накат, у Вінницькій області – місцями ожеледиця. Проїзд ускладнений лише у Запорізькій області.

 

Читайте также по теме