Даниил Кляхин
12:27 25/12/2010

Путін став політиком року у Росії

 

size="4"> 

 

size="4">Прем’єр-міністр Росії Володимир Путін третій рік поспіль стає політиком року у Росії за результатами соціологічного дослідження.

 

size="4">Про це власному кореспонденту ГолосUA у Москві повідомили у Всеросійському центрі з вивчення громадської думки (ВЦИОМ).

 

size="4">Під час опитування 55% росіян назвали саме Володимира Путіна «політиком року». При цьому він покращив свій результат у порівнянні з минулим роком (50%). На другому місці – діючий президент Росії Дмитро Медведєв – 37% (у 2009 році – 33%). Третю позицію посів лідер ЛДПР Володимир Жириновський з 5%. Також до п’ятірки головних російських політиків увійшли новий мер Москви Сергій Собянін (4%) та лідер Компартії РФ Геннадій Зюганов (2%).

 

size="4">Серед інших «номінацій» росіяни визнали актором року Сергія Безрукова та Максима Аверина (по 4%). У п’ятірці також – Єлизавета Боярська і Марія Порошина (по 3%) та Костянтин Хабенський (2%). Співаком року названий Філіп Киркоров (8% голосів), а також Микола Басков (7%) та Стас Михайлов (6%).

 

size="4">Кращим фільмом 2010 року, на думку росіян, став «Аватар» (8%). По 2% набрали «Адмірал» та «Брестська фортеця».

 

size="4">Під час дослідження було опитано 1600 респондентів у 138 населених пунктах Росії. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

 

size="4"> 

Читайте также по теме