ГолосUA
06:20 20/07/2010

«Радник» голови комітету Верховної Ради, що стріляв в людей, виявився безробітним

П’яний бешкетник, що поранив з пістолета у п’яній бійці людину і назвався радником голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, виявився безробітним жителем Вишгороду.

Начальник прес-служби ГУ МВС Київської області Микола Жукович повідомив, що слідчі дізнавалися у Верховній Раді – ні позаштатних, ні кадрових радників з таким прізвищем, як у учасника п’яної бійки, там не виявилося. Та й після відходу Ігоря Калетника на посаду голови Держмитниці місце розділу «антибандитського» комітету зараз вакантно.

У міліції стверджують, що насправді стрілець – безробітний житель Вишгороду, проте, офіційно назвати його прізвище відмовляються. Зараз бешкетник затриманий і сидить в ізоляторі. Проти нього порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство».

Нагадаємо, інцидент трапився у Вишгороді. За словами місцевих жителів, біля кафе «Оскар» сталася п’яна бійка, внаслідок якої один з учасників влаштував стрілянину з травматичного пістолета і прострілив ногу місцевому жителю.

Міліція затримала стрільця. Він спочатку представився радником голови комітету ВР з боротьби з оргзлочинністю, але документів жодних не пред’явив.

За його версією, бійку почав саме потерпілий, а в ногу йому вистрілив не сам «радник», а нібито його охоронець, який ніби то поспішно виїхав.

За матеріалами: «Газета по-Киевски» />  

Читайте также по теме