ГолосUA
12:09 19/10/2008

Раїсу Богатирьову визнали «Людиною-легендою»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Раїса Богатирьова стала лауреатом премії «Український Національний Олімп» у номінації «Людина-легенда». />  

Як повідомили Голос.UA у Секретаріаті Українських Премій, Раїсу Богатирьову нагороджено за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я. У 2006 році цією нагородою був відзначений  Голова Національного банку України Володимир Стельмах, а у 2007 році —  Голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко.
 
Переможцем премії «Український Національний Олімп» у номінації «Оригінальний стиль виконання» стала Світлана Лобода.

Символи професійного визнання – бронзові статуетки, золоті значки, почесні дипломи — отримали майже 30 компаній, які працюють у фінансовій та будівельній галузях.

Метою заснування професійних премій, що з’явилися в Україні ще на початку 2005 року, є представлення вітчизняній громадськості та світовій спільноті інтелектуального, бізнесового і кадрового потенціалу України, формування позитивної громадської думки про її розвиток за роки незалежності, надання допомоги національним виробникам у просуванні вітчизняної продукції на зарубіжні ринки, відзначення людей, які відіграють значну роль у житті української держави.

 

Читайте также по теме