Реформа державного управління є передумовою для подальших реформ – економіст

 

 

Реформа державного управління є передумовою для проведення подальших реформ в Україні.
 

Таку думку висловив виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко сьогодні прес-конференції, передав кореспондент ГолосUA.

«На наш погляд, реформа державного управління є передумовою для того, щоб далі проводити реформи в країні. З точки зору економіки, провести реформу державного управління треба», — зазначив він.

 

О. Устенко наголосив на тому, що ту реформу, що проводиться в Україні, доцільніше було б називати саме реформою державного управління, а не адміністративною реформою, оскільки перше поняття є більш широким і точніше відображає суть проведених змін.

 

При цьому економіст зазначив, що основною метою проведення реформи адміністративного управління у інших країнах світу, була оптимізація Державного бюджету та фінансів.

 

«В Україні це може бути основним мотивом того, чому треба би було провести реформу державного управління… Ініціювання реформи державного управління у прив’язці до необхідності скорочення дефіциту Державного бюджету та оптимізації державних фінансів, є розумним», — сказав він.

 

  

Читайте также по теме