ГолосUA
15:55 28/07/2010

«Регіонали» хочуть задобрити Нестора Шуфрича — політолог

Якщо Партія регіонів висуне екс-міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича, як єдиного кандидата в мери Одеси, то в нього є великі шанси на перемогу.

Про це сказав політолог Михайло Басараб у коментарі кореспонденту ГолосUA.

"Переможе власне не кандидат, а бренд Партії регіонів", — зазначив М. Басараб.

За його словами, це пов’язано з тим, що Партія регіонів має високий рівень підтримки в цьому регіоні. "Тому якщо Нестор Шуфрич буде офіційно висунутий в мери Одеси від "регіоналів", у нього надзвичайно високі шанси бути обраним. Але я також не виключаю, що найближчими днями може з’явитися заява від самого Шуфрича, що подачки від Партії регіонів йому не потрібні і він піде в мери від інших партій. Але це тільки в тому випадку, якщо він дуже образився за звільнення із попередньої роботи", — підкреслив політолог.

Експерт додав, що швидше за все, ця інформація вірна. "Це заздалегідь обговорений із Шуфричем момент. Просто Партія регіонів хоче задобрити його через незрозуміле звільнення з посади міністра", — зазначив політолог.

Нагадаємо, нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що екс-міністра МНС Нестора Шуфрича можуть висунути в мери Одеси від Партії регіонів. За даними видання, "регіонали" поки обирають свого кандидата між Олексієм Костусєвим, його сином Олексієм Гончаренком, губернатором Едуардом Матвійчуком і Нестором Шуфричем.

О. Черненко

 

Читайте также по теме