ГолосUA
15:50 24/02/2010

Регіонали можуть готуватися до інавгурації в парламенті цілу ніч — “видивлятимуться все до шпаринки”

Депутати від Партії регіонів наразі готують усе до інавгурації Віктора Януковича, а чи збиратимуться вони там ночувати, поки не відомо. Про це сказав депутат від ПР Вадим Колесніченко в інтерв’ю кореспондентові ГолосUA.

"У нас була репетиція інавгурації. І ще не все закінчено щодо підготовки зали. Це ж перша особа держави має бути, буде дуже велика кількість людей. Треба все до шпариночки видивитися, вичитати і щоб завтра інавгурація пройшла без помилок”, — повідомив він.

В. Колесніченко зауважив, що йому поки не відомо, чи ночуватимуть сьогодні регіонали у парламенті. “Ну, мені поки що не відомо. Але я був там зранку під час репетиції інавгурації. Кожен з нас має прийти, подивитись, як воно буде, щоб все було синхронно, щоб все було красиво, в першу чергу, щоб не було жодного зауваження”, — пояснив він і ще раз підкреслив, що про якесь цілеспрямоване чергування йому не відомо. “Мені про це ніхто не повідомляв. Зранку я прийшов особисто. По своїй ініціативі. Це було взагалі цікаво і одразу мені знайшли там роботу”, — сказав народний депутат.

Він сказав, що зранку у Верховній Раді у репетиції інавгурації брали участь близько 20-ти регіоналів. “Мабуть там дещо змінюється в залежності від того, які завдання. А ще ж не забувайте, що там є комітети, кабінети депутатів є в цій будівлі. Може там з цим щось пов’язано”, — припустив В. Колесніченко.

Нагадаємо, сьогодні “Главком” повідомив, що депутати від Партії Регіонів встановили чергування у будівлі Верховної Ради і будуть продовжувати його до початку інавгурації. Співрозмовник видання сказав, що регіонали роблять це, аби уникнути можливих провокацій. Як повідомило джерело, парламентська фракція БЮТ збирається провести своє засідання у четвер, 25 лютого, о 9 ранку, у кінозалі Верховної Ради. /> Інавгурація В. Януковича має відбутись завтра у залі парламенту о 10.00.

О. Гайворонська.

 

Читайте также по теме