ГолосUA
14:45 22/02/2010

“Регіонали” намагатимуться уникати помилок попередньої коаліції — В. Колесніченко

Нова парламентська коаліція на базі Партії регіонів, переговори про створення якої наразі йдуть у парламенті, врахує помилки своїх попередників.

Про це заявив у коментарі кореспонденту ГолосUA народний депутат, представник фракції Партії регіонів Вадим Колеснічеко.

“Помилок у тієї коаліції, яка піде у минуле — багато. Головна з них полягає у тому, що коаліція обслуговувала пані Тимошенко, і жодним чином не прагнула співпрацювати з іншими політичним силами у головному — у об’єднанні України і виходу України з кризи. Ті питання і пропозиції, які вносилися від опозиційних сил, взагалі не розглядалися лише тому, що їх пропонувала опозиція”, — сказав він.

Тому народний депутат пообіцяв, що новостворене об’єднання парламентських фракцій буде дослухатися не тільки до опозиціонерів, а й до пропозицій окремих депутатів.

“Ми вважаємо, що майбутня коаліція, яку ми прагнемо створити, має розглядати всі пропозиції, не залежно від того, чи вони надходять від одного депутата, чи від опозиційної фракції, чи від коаліції, для того, щоб взяти найкраще”, — наголосив він.

Однак найважливішим для Партії регіонів є, за словами В. Колесніченка, виконання передвиборної програми Віктора Януковича.

“Прагнення Віктора Януковича будуть до того, щоб об’єднати коаліційні намагання навколо своєї програми, з якою він отримав мандат довіри населення. Ми, створюючи цю коаліцію, будемо працювати на те, щоб вона направляла свою роботу на підтримку програми Януковича. Якщо цього не буде зроблено, немає потреби далі й працювати”, — підкреслив Вадим Колесніченко.

І. Носальська

 

Читайте также по теме