ГолосUA
11:59 08/10/2010

“Регіонали” обіцяють не переформатовувати комітети в Раді

Комітети у Верховній Раді не будуть переформатовувати через внесені зміни до Регламенту парламенту.

Про це заявив нардеп від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов кореспонденту ГолосUA.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, чи будуть змінювати голів комітетів, які належать до опозиції, через внесені зміни до регламенту, політик зазначив, що регламенти залишаться у такому ж складі, у якому вони є зараз.

“Вчора була поправка Юрія Кармазіна, поправка Сергія Саса щодо формування комітетів, алгоритм формування комітетів залишається таким самим, ми не вносили туди жодних змін”, — зазначив він.

При цьому депутат уточнив, що “жодної узурпації комітетів владою не буде”. “Ми не налаштовані на революцію в комітетах і хочемо, щоб вони залишались у такому ж складі”, — пояснив М. Чечетов.

Депутат також наголосив, що всі закиди від фракції БЮТ та НУ-НС про те, що зміни до регламенту повністю знищують права опозиції, є безпідставними.

“Жодних прав в опозиції ми не забирали. Є парламентська трибуна, до якої може вийти кожен і висловити свою думку, є можливість вносити альтернативні законопроекти, і так є у всій Європі. Тому у внесених змінах не бачу ніякої узурпації”, — підсумував політик.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме